След меле в Перник, бременна жена загуби бебето си. Служители

...
 
След меле в Перник, бременна жена загуби бебето си. Служители
Коментари Харесай

След меле в Перник, бременна жена загуби бебето си

 

След меле в Перник, бременна жена загуби бебето си. Служители от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Перник обясняват случай на спор, закани и побой, оповестиха от пресцентъра на институцията. Сред потърпевшите е бременна жена, която изгубила бебето.

Участници в конфликтната обстановка, зародила след локалния празник „ Сурва “ на 14 януари в Земен, подават две тъжби в полицията. Едната е на група от хора, които настояват, че са бити, измъчвани и заплашвани от 50-годишен локален гражданин. Той от своя страна също внася своя тъжба в полицията, в която разказва версията си по случая. Мъжът твърди, че с щерка му са заплашвани по телефона от първите жалбоподатели.

В ОД на Министерство на вътрешните работи Перник са показани медицински документи от пострадали и са снети сведения от всички участници.

Сред потърпевшите е и бременна жена на 32- годишна възраст. Тя е била бременна в осма гестационна седмица. Часове след случая е почувствала неразположение и е получила кървене. При обзор в МБАЛ „ Рахила Ангелова “ е открито, че плодът ѝ е мъртъв и би трябвало да бъде отхвърлен. Интервенцията ще бъде на следващия ден, удостовери самата тя. Мъжът, провокирал побоя, е на 50-години от Земен. Вследствие на свадата са потърпевши общо четирима души, измежду тях и приятелят на бременната жена. Жената споделя, че не е схванала какво е провокирало случая и реакциите на мъжа, който се нахвърлил върху групата с ритници и юмруци.

Земенчанинът е арестуван за 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Районна прокуратура в Перник образува досъдебно производство по случая.

Източник: 24 часа

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР